Perkemas Parti, BN Johor Kekal Guna Logo ‘Dacing’ PRU-15 – Ir Hasni

KUALA LUMPUR, 9 Sept – Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Negeri Johor, Datuk Ir Hasni Mohammad berkata UMNO dan Barisan Nasional (BN) Johor kekal menggunakan logo ‘dacing’ dan tidak akan menggunakan logo lain pada Pilihan Raya Umum (PRU) ke-15.

Menurut beliau dari semasa ke semasa BN negeri itu sentiasa mengemaskini keadaan dan membuat laporan terkini kepada pucuk pimpinan parti dalam usaha memperkemas kedudukan parti.

hasni“BN Johor sentiasa mengemas kini suasana dan keadaan di Johor dari semasa ke semasa kepada pucuk pimpinan sama ada melalui Majlis Kerja Tertinggi (MT) UMNO mahu pun Dewan Tertinggi BN.

“Gerak kerja dan persiapan menghadapi PRU-15 tetap dilakukan ketika ini meskipun kerajaaan negeri perlu memberi tumpuan penuh untuk menangani pandemik COVID-19 bersama semua pihak,” ujarnya dalam satu kenyataan.

Ujar Hasni, BN Johor juga akan bertanding di semua kerusi yang dimenangi termasuklah juga di kerusi yang dimenangi oleh BN tetapi berpindah ke parti lain.

“BN Johor tidak akan berkompromi soal itu. Mungkin ada perkara-perkara yang saya rasa boleh, tetapi untuk kita tidak pertahankan parti atau tidak menggunakan lambang ‘dacing’ adalah sukar untuk berlaku di Johor,” katanya lagi. – UMNO Online