UMNO Official Website Launched by UMNO Deputy President

UMNO Official Website Launched by UMNO Deputy President

KUALA LUMPUR, Dec 5 - UMNO Deputy President, Datuk Seri Mohamad Hasan and UMNO Information Chief, Datuk Dr Shamsul Anuar Nasarah at the launch of the UMNO Malaysia Official Website.


Comments

 • Tahniah kepada pucuk pimpinan UMNO atas kekalahan yang terburok.Jika keadaan begini tak mustahil UMNO akan luput dalam PRU akan datang.Ketua ketua cawangan bahagiàn kena fikirkan rakyat.Jangan fikir tembolok sendiri.Bila pemilihan UMNO cakap bergegar.Kalau dah PRESIDEN UMNO itu kuku besi kenapa pilih dia banyak lagi calon yang layak. Jika sayangkan negara jangan pentingkan diri sendiri.Jawatan adalah satu Amanah dari Allah,jika kita tidak boleh nak bawa baik bagi pada mereka yang mampu.
  Saya lihat UMNO dalam 60 tahun

 • Saya lihat UMNO kurang menyantuni kaum muda.wakil wakil rakyat tidak mesra dengan pengundi terutama wakil Parlimen , boleh dikatakan tidak melawat kawasan mereka.lawatan hanya dibuat 5 tahun semasa mengundi.begitu juga ketua ketua cawangan dan bahagian tidak main peranan.
  Kesurau juga tiadalah ada pun jumlahnya amat kecil.apa yang mereka tahu hanya untuk mereka.Ini Masalah.Dalam UMNO mana yang ada masalah Mahkamah rehat dulu ambil masa selesaikan.Bagi tugas pada orang lain,ni tidak ada kes mahkamah pun nak juga bertanding(tak berapa cerdik),ini akan jd bahan pihak lawan.Datuk Zahid menang mejoriti kecil sebab apa..semua Ahli tahu.pengurusi dan ketua2 caw/bah juga tahu.saya secara peribadi menganggap DSZH kalah walau pun dia menang.
  Sama sama tuan tuan fikir terutama KETUA KETUA CAWANGAN DAN BAHAGIAN SERTA JUGA KETUA UMNO NEGERI.
  PAU BUKAN TEMPAT UNTUK NAK BERSERONOK ATAU NAK CARI POPULARITI TETAPI AMANAH YANG DIBERI PERLU DILAKSANAKAN AGAR TIDAK DIDAKWA DIMAHSYAR.
  Satu lagi untuk menjadi AHLI UMNO JUGA AMAT SUSAH.SAYA MOHON UNTUK JADI AHLI UMNO PADA TAHUN 2019ATAU 2020 TETAPI SAMPAI SEKARANG TIADA JAWAPAN

  JIKA PRESIDEN BERSETUJU BERGABUNG DENGAN PAKATAN HARAPAN(PH) SAYA PERCAYA RAMAI LAGI AHLI YANG AKAN KELUAR DARI UMNO.TUAN TUAN YANG MENANG KERUSI PARLIMEN JANGAN JADI LEMBU YANG DICUCUK HIDUNG.JIKA PERLU LEPASKAN JAWATAN LAKUKAN DEMI AGAMA BANGSA DAN NEGARA TERCINTA.KERANA DSZH MEMANG BOLEH BERTINDAK DILUAR JANGKAAN..INI KERANA DIA JUGA MASIH TIDAK SELAMAT.

 • Assalamualaikum kalau betul apa yang terjadi hari ini maka selepas ini semua calon UMNO akan tewas..silap silap PAU tahun depan pun kosong…saya percaya semua ahli marah..kami bagi mandat pada tuan tuan tapi tuan tuan khianat..kalau pengundi khianat tuan tuan marah..tapi tuan tuan khianat ok

 • I would like to meet Datuk Seri Utama Mohamad bin Hassan (Deputy President UMNO) in person, if that is possible. This is not about any favours or requests . I just want to talk about some things that UMNO may have overlooked. I am not a Malay/Bumiputra and as such am not an UMNO member.
  I am a senior citizen and would request, if possible to meet him in Seremban for a short while.
  Thank you.

Leave a Reply

Your email address will not be published.